maandag 2 augustus 2010

DINSDAG 03/08 WEKELIJKSE TRAININGSDAG: VOLLEPOT 19.30u

Menig één is het zuur nog aan het verdrijven van gisteren; anderen denken reeds aan de komende uitdagingen.

De recreathlon van Meise staat deze zondag reeds op het programma met een gastoptreden van "Den Boenker van Machelen"aka Scalle die zijn eerste stappen waagt in de triathlon wereld. Ondertekende gaat voor een "totspijvenstoe" op het zelfde event.
Andere bijdrages zullen geleverd worden door: Beeki, Vaits, Annelies, Ce, ...zelfs de gepatenteerde nietsnut vranki staat aan de start.
Allen daarheen!

Maandag eerstvolgend hierop staat de open wedstrijd te Merchtem kermis op de planning voor inwoners: Impain? goeste?

En de zaterdag hierop is het "alle hands aan dek" voor de ploegenkoers te wemmel: Met 4 man volopen gedurende een uur. Pittig detail: dit jaar moet men kwalificeren over een tijdrit van 4km...komt goe.

Dus wie wil voort trainen op de basis die zondag gelegd werd:

 Vollepot 19.30u


Ik zal er waarschijnlijk niet bij zijn wegens familiale verplichtingen, maar organiseer gerust verder.

Tot binnenkort
Tbone

en hierbij nog een tip:

Alcohol na de wedstrijd: een goed idee?
Na een wedstrijd is het belangrijk zo snel mogelijk de verbruikte energie en het vochtverlies aan te vullen. Alcohol is hiervoor niet de goede oplossing omdat het weinig bruikbare energie bevat en door zijn dehydraterende werking eerder het vochtverlies doet vergroten dan aanvullen. Het is dus beter eerst je dorst te lessen met enkele glazen water, fruitsap of sportdrank.

maar;

Veel van de positieve eigenschappen in bier komen van de bloemen van de plant hop, deze zijn onmisbaar voor de smaak van bier. Het gaat hier over de vrouwelijke planten. Bovendien werkt Hop medicinaal: het is rustgevend en slaapverwekkend. Wat eveneens een goede werking kan hebben op spier herstel.r:

3 opmerkingen:

 1. Den danser van BarA123 augustus 2010 om 08:21

  De Scalle gaat oek meedoen zondag ofwa? Jawadde mannen, 't is te hopen dat diene nuven asfalt in Maas da aaft.
  Zondag zen ik voor ulle alleszins in de weir da ge niks tekeut komt!


  Kampioenschap van Merchtem is de maandag van de jaarmet in Wemmel dus vrees ni da'k da gaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan er ni bij zijn vanavond.... Wie woensdag of donderdag wil bollen laat maar iets weten. Als er zondag iemand ne fietser nodig heeft laat maar weten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alst droog is ga ik donderdag bollen met de mannen van Duvel. Die vertrekken om 18u30 aan de brouwerij in Breendonk dus iedereen da goeste heeft om 17u45 bij mij of om 18u30 aan den Duvel !

  BeantwoordenVerwijderen