maandag 9 augustus 2010

RECREATLON MEISE 2010: TEAM PANSJ IN FULL EFFECT

De racedag begon goed met een aantal flinke buien.

De piste lag nat, maar Team Pansj is meer gewend.

De Just for fun voor recreanten categorie werd overladen door Team Pansj athleten die allen uitwaren op een persoonlijk record.

Scalle, Jerre, Vaits, Pieter en Vranki werden ondergedompeld in "The world called Triathlon."

Van bij het begin was duidelijk dat Scalle zijn vormpeil van West-Vleteren wou doen gelden door op de vlo alles 'kaput zu fahren'. Zo geschiedde en bij de eerste doorkomst zat hij al vooraan om de volgende ronde op kop te blinken. Pieter had ook de juiste kuur gevolgd deze week en zat in de achtervolgende groep te briesen om terug naar Scalle te rijden.

Jerre, Vaits en Vranki kwamen vlotjes door onder het motto : doseren, drinken, doseren.

Vranki, die voor de wedstrijd het publiek al had doen versteld staan door de breedte van zijn banden (en de smalte van zijn armen) ,verdween in de derde ronde plots uit het wedstrijdbeeld door een klassiek "maai het voorwiel weg" manoeuver van een concurrent. Conclusie: helm in twee, schaafwonden en een bezoek aan het AZ. Maar zoals het een echte champ hoort, heeft hij al aangegeven volgend jaar iedereen uit het wiel te rijden. Respect!

Vranki aan de zeven wegskes: FUCK!


Scalle kwam als tweede niet-trio atleet in de wissel, 2 minuten later gevolgd door Pieter in de achtervolgende groep. Scalle gaf enkele lengtes toe in het water en begon rond de 10de plaats aan het looponderdeel. Inmiddels was 'the born runner' in Pieter wakker geworden en reeds tegen 17 per uur aan het looponderdeel begonnen (respect voor die loopstart, amai). Jerre en Vaits kwamen met lichte achterstand binnen, maar zagen eruit alsof ze juist bij Kadedder een pintje gaan pakken waren: redelijk bleekskes, maar aan het uitleggen alsof ze nog adem op overschot hadden.

Scalle hoe hij zich de wissel had voorgenomen:


Iedereen overleefde het lopen zonder kleerscheuren en sommigen hadden overschot (Jerre die in de laatste kilometer reeds het hele koersverloop begon uit te leggen zonder naar adem te happen, respect).

De resultaten zijn niet bekend dus deze kan ik ook nog niet meegeven, maar 1 ding is zeker: iedereen deed beter dan verwacht (Vranki's revenge komt nog wel...).

Pieter: 58min?: zeer sterk loopnummer: jawadde!
Scalle: 1u02?: Geketst op de vlo, volgend jaar onder het uur zonder problemen
Jerre: 1u11?:Het zo kunnen uitleggen in de final van t lopen, hier zit nog meer in: klasbak
Vaits: 1u19?:kampioen in het waardig afzien, met de smile op t gezicht terwijl het zuur tot achter te oren zit: proper.
Vranki: da ge diene fiets voort krijgt met zo een bienkes, ni gewoon.


Soigneurs:
De koers voor niet-zo-recreanten was er ook eentje om op te schrijven.

Voor ondertekende was het de eerste keer bij de echte boys en kon omschreven worden als: AFZIEN.

Fietsen: ketsen en positie proberen houden
Zwemmen: proberen ni te verdrinken en tragere trio deelnemers uit het bad kloppen.
Lopen: proberen tempo te onderhouden terwijl de soigneur (beekie) en begeleiders (Scalle en Impain) over de voor en nadelen van de sigaret begonnen uit te wijden...goe voor de concentratie. Scalle die nog begon over " Basht e wijf meer in plek van te smoeren he spaste" was er bijna teveel aan en het tempo stokte even. Toch doorgezet, maar in de laatste 200m toch nog 2 man moeten laten voorgaan: dju.

kop trekken in t begin...

Resultaat (onofficieel): 7de plaats , maar vooral content met de tijd: 53 min. is 10minuten rapper dan 3 jaar geleden.

Tim Van Hamme won in 48min....er is nog marge, ma bon dees boys zitten in de preselectie voor de olympische spelen dus ├žava...

Enkele foto's (via topper Geert Van Humbeeck)
http://picasaweb.google.be/Bashi.Boezouk/RecreathlonMEISE8AUG201002#5503066622820301170

Als er nog foto's zijn, laat maar komen.

THANKS FOR THE NICE DAY! twas weer plezant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten