dinsdag 14 september 2010

TEAM PANSJ DOES WK ENDURANCE: BOL D'OR


Bij Team Pansj bollen we op alles met wielen (en zonder...). Met moteur of zonder, het maakt ni uit; als er gebold moet worden, is Team Pansj paraat.

Oli aka Crashpilot, Team Pansj-lid van het eerste uur, heeft met (veel) vallen en opstaan geleerd dat je soms beter langs de zijlijn de lakens uitdeelt dan uzelf telkens met multipele breuken in het ziekenhuis aan te melden.

Dat die aanpak rendeert, werd nogmaals duidelijk toen hij dit weekend met zijn team in typische Team Pansj stijl de overwinning nam in het WK Endurance voor motoren in de Superstock klasse.


Met een overwinning in de klasse en een 6de plaats algemeen in de beroemde Bol d'or race, laat Oli zien dat een Team Pansj lid ook na 40uur zonder slaap nog de lakens kan uitdelen. Proficiat.

Of dit de Crashpilot zal helpen in de komende Nightrider mtb evenementen valt te betwijfelen, gezien zijn verleden in nachtelijke uitstappen....maar we kunnen hopen.Dit heuglijke nieuws heeft ook een trieste bijtoon aangezien Oli via telex uit Frankrijk laat weten dat hij na vele jaren van tentoonspreiden van zijn viriliteit, zijn Player bestaan heeft opgegeven. De enige echte "ketter" houdt het voor bekeken en stuurt alle ladies in binnen-en buitenland een laatste groet.

Moest ge het nog ni verstaan: de crashpilot wordt vader en hij heeft beloofd dat we er ene zullen op drinken binnenkort! 
Champ, Proficiat!

Sliderman aka tbone1 opmerking:

  1. Terug ene da zijn 'saas' ni heeft kunnen binnenhouden, manne toch ;-)

    Dikke proficiat Oli en als ge nog ne keer scheef wilt gaan a la BarA12, let me know!

    BeantwoordenVerwijderen