dinsdag 26 oktober 2010

Nog ne keer uitpakken?


Deze zondag nog eens op de C-dale gestapt. Samen met Jan een rustig ritje langs de Schelde afgehaspeld. De goesting was er, de conditie iets minder nadat Jan en ik toch al enkele honderden hectares mais gehakseld en weggevoerd hebben de afgelopen weken....

Tijdens onze filosicsche overpeinzingen kwam de Jan zijn plan naar boven. Meneer is van plan om op de enige echte XC-wedstrijd (7 november) van Taverne Gertrude eens uit te pakken. Zijn doel: niet gedubbeld worden door de helden van VWB, VWF, WBV, UCI, Unizo en Gaia.

Voor de locals is deze koers gekend: 1 uur de ziel uit uw lijf rijden op een "XC" pakcours in centrum Steenhuffel. Het parcours gaat over vettige kasseikes, nen bouwgrond met een wipplank op, den boomgaard en een veld waar dat ze just de bieten uitgereden hebben. Ik heb hier al menig man zien ten onder gaan...

Voor zover ik me kan herinneren zijn er drie categoerieen: Kinderen, ludieke dorpskoers en "ik zen nog zonder contract omdat Riis mijne gsm-nummer kwijt is".

Dus hierbij een oproep aan alle toppers, dit is de kans om samen met Jan Team Pansj nog eens op de kaart te zetten. Na West-Vleteren, Wemmel en de Ventoux is dit de volgende etappe in onze ProTour.

1 opmerking:

  1. Gisteren de affiche zien hangen in de fitness. TOP, echt iet veu de Scalle.
    Ik ga mij wel beperken bij Gertrude met e serieke Bock in mijn pollen naast een paar plaatselijk klasbakken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen