dinsdag 26 oktober 2010

TEAM PANSJ TRAPPIST CLASSIC 2011: ORVAL

Beste Teamleden,

Nu dat ik eindelijk wat opgewarmd geraak na mijn surfweek in den Afrik, is het tijd om nog eens een artikelke te schrijven.

En waarom niet eentje op aandringen van de GPSkeymaster zelve: De route van TC Orval van volgend jaar.

In West-Vleteren werd er al wat gebeefd toen een paar zotten spraken over Orval en 180km, 192km etc... da leek allemaal niks na 3 trappisten in de keel gegoten te hebben. Tijdens latere clubbestuurmeetings in etablissement Hooghuis leken er toch al enkelen zich bijna te verslikken in de pintjes toen het onderwerp terug ter sprake kwam.

"192kilometer? Pfff, kunnen we da ni in twee dagen doen?" "Gaat dat ook in 3?" zou "geirezatten" Beekie er nog aan toevoegen.

Wel nu, het feit is dat het nen echte klassieker zal gaan worden. Tienne zal den Transporter moeten volladen met Squeezy poeier, een apevracht banannen en genoeg chamoix crème om elken Assos van binnen en buiten in te vetten want dit is het parcours dat GPSkeymaster in 3 slapeloze nachten heeft uitgetekend:


Jazeker, U mag uitgaan van 219km en 2500 hoogtemeters.

VDB had hier zijn neus niet voor opgetrokken en zou in zijn gloriedagen iedereen naar huis gereden hebben. Ne congé in Senegal met een niet zo fris hoerke besliste er in 2009 echter anders over...

Bon, we dwalen af:
Afzien zal het worden, gelijk nooit tevoren. Mijn trainingsplan voor 2011 start op 1 november aanstaande, ik stel voor dat U zelf ook eens begint uit te kijken naar een paar rollen....(ik heb er nieuw van Elite binnen! ; ) ).

Termen als :

Het schuim is van de prut
Het schoap es de kut af
Hier blaast de duivel uit zijn moordgat
Ziet den Impain gaan, wie had da gedacht na de jaremet?
Heeft er iemand nen derrailleur over?  (Fele)

Zullen meermaals voorkomen, maar in Orval weten ze dat er niks zo erg is als

KAPOTGAAN VAN DE GOESTE!


Be there!

SLiderman

3 opmerkingen:

  1. Da zijn de curves da we moeten hebben sè!

    Stel toch voor we er een weekendje van maken ma wel in enen dag oprijden. En 's avonds ........ Woehoe !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het schijnt dat ze in café "Onder den Toren van Orval" al nen danspaal geïnstalleerd hebben...
    Soit, het zal afzien worden, maar wa moet da moet! Ik zal na nieuwjaar ter voorbereiding al e paar stukskes van da traject gaan verkennen. Ik heb de route opgedeeld in 4 blokken van 54km, dus als er liefhebbers zijn, ge laat het maar weten! Ma eerst mijn rollen inzegegen...

    BeantwoordenVerwijderen