vrijdag 1 oktober 2010

Verslag 2e Nightrider: The Crash Edition.De 2e Nightrider editie zit erop!

2 woorden: Drek & Gamellen

Miljaar het lag vettig! Stinken!

Ik kan me niet herinneren wanneer er nog eens zoveel op de smoel gegaan is, iedereen is verschillende malen tegen de vlakte gegaan. Tom legde de lat van in het begin al hoog door achter loonwerken Francois aan full speed de beek in te duiken. Gieren natuurlijk, zelfs al stonden we midden in een zondvloed van paardenbeer. Ik reed op kop, ineens verdwenen Tom zijn 1800 Lumen achter mij. Ik keek achterom en zag zijn licht 2 meter naast en 1 meter lager dan het pad. Goed begonnen.In het Borré-boske ging de steven ineens tegen de vlakte om bodemonderzoek te doen, verschillende keren zelfs. Topper van de dag was Scalle die op een DROOG FIETSPAD een lowsider van jewelste legde. Gieren totdat we krampen hadden...
Na het Borre-boske via de Waerboom naar huis gereden het was genoeg geweest. Ikzelf ben ni meer gaan drinken in het Hooghuis, ik werd mottig van mijnen eigen stank!
Toen ik naar huis reed zag ik voor het Hooghuis een BMW 3 geparkeerd staan van een niet nader genoemd triatleet, hij zal mijn plaats aan den toog wel ingenomen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten