vrijdag 10 december 2010

WK Biathlon 2011

Beste mede Pansjers,


Na een succesvolle start in 2010 met de Crashpilot in de Biathlon sport zijn we dit jaar door onvoorziene omstandigheden gedwongen om solo (without the ladies) aan dit topevenement deel te nemen. Aangezien het waarschijnlijk de laatste keer is in de volgende 7 jaar de Crash nog buiten kan/mag (schrappen wat niet past) gaan we toch doorzetten en onze kans wagen op dit BOIC-approved evenement.

Datum: 4-11 februari 2011
Locatie: Biathlon piste Mayrhöfen, Austria
Verblijf: Gasthof Zillertal (SAIKO Residence in Mayrhofen)Doel: Hoogtetraining, acclimatisatie aan extreem lage temperaturen, rust en observatie van de plaatselijke fauna en flora.


Opgelet!!!! Het is het Olympisch Comité van Mazenzele ter ore gekomen dat de buren een bende Hollandse Boarders is. Hun exploten zijn op video vastgelegd door de bevoegde authoriteiten. Hier de beelden.Deze jongens kunnen onze rust wel verstoren dus 's avonds oordopjes mee nemen!!
Mochten er nog atleten mee willen, snel reageren aub. Laat ons hopen dat Crashpilot van zijn laatste vakantie zonder fruitpap, Maxi-Cosy, Kindergarten en Pampers zal kunnen zeggen:

At least Shit got Epic!


Jeugd & Trainingscoordinator Pierre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten