zondag 27 februari 2011

4e Trappist Classic: Wemmel - Orval zaterdag 16 juli 2011Beste Pansjers,
 
Na de vorige edities (Rochefort, Chimay en Westvleteren) staat er dit jaar dé killer edition van de TC op het menu: Wemmel - Orval.
 
Volgens up-to-date info van de GPS-keymaster himself zal het parcours zacht glooiend zijn over een totale afstand van +- 219 km... Ik denk dat we mogen stellen dat het gene kattepis zal zijn... Vandaar ook deze vroege mail: zo ligt de datum vast en kan iedereen zich in ideale omstandigheden voorbereiden (hoogtestages, windtunnels, bij Hendrick...)
 
Dit jaar zal de TC gereden worden op zaterdag 16 juli 2011. Inderdaad, 2 weken vroeger dan gepland wegens omstandigheden... Op 23 juli wil den Danser weer persé gaan dansen op Tomorrowland :-) en het weekend nadien is de kans heel groot dat Pierre al met zijn nieuwe spruit op nen tracteur zit... Vandaar deze kleine aanpassing van de kalender. 
 
Het startschot zal gegeven worden op de gebruikelijke plaats: parking SKC te Wemmel als de vogels nog fluiten... 
 
Hopelijk kunnen we dit jaar weer rekenen op de logistieke steun van de ouders van de Scalle... Bij de vorige TC was dit meer dan dik in orde ;-) amai...
 
Zoals altijd is het de bedoeling om aan de aankomst de lokale Trappist te nuttigen, naar ieders capaciteit :-)
 
Vanaf vandaag is het dus mogelijk om je in te schrijven voor deze Classic zodat de logistieke voorbereidingen kunnen beginnen ;-)
 
Indien jullie tips en voorstellen hebben voor deze Helleklassieker: shoot!
 
Maken we er een weekend van? Hoe zit het met de ingekorte versies qua afstand?
 
Laat maar weten,
 
Greets,
Jerre
 
PS: gelieve nog andere coureurs op de hoogte te brengen aub... Denne bijvoorbeeld...
 
http://www.orval.be/nl/FS_nl.html
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten