zondag 6 maart 2011

Eerste Vollepot rit van het jaar.

Gisteren was het zover. Ondanks de subzero temperaturen vertrok ik naar Merchtem om Den Danser op te pikken. Hij was blijkbaar nog effe met zijn madam aan het dansen want ik mocht buiten wachten....

"Da zijn de echten die da nu bollen" zei het meterke met haar charette toen ze voorbijkwam... Ik dacht bij mezelf: WTF sta ik hier mijn kloten af te vriezen terwijl er thuis zo'n warm bed op mij staat te wachten?

Den Danser dacht duidelijk hetzelfde toen we vertrokken, miljaar het was koud. Gelukkig waren Scalle en GPSKeymaster op tijd aan de Vollepot en konden we snel vertrekken. Zoals afgesproken, kalm bollen en ondertussen een bekke bijklappen. Gedurende gans de rit is het freezing gebleven, maar was wel blij dat we gereden hebben.
Form is nog ni top en hartslag redelijk hoog, maar dat lag aan de ziekte van afgelopen 14 dagen. Heel blij dat ik gereden heb!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten