donderdag 10 maart 2011

Overnachting TC Orval 21 juli


Pansjers,

Iedereen loopt al met het zweet tussen de billen sinds de publicatie van de hoogtemeters en afstand die Wemmel van Orval scheiden.
Vooral het vooruitzicht om na 218km nog een paar trappisten achterover te moeten kappen en dan nog 2uur in den auto naar huis te bollen, schrikt ons toch wat af, om het maar zacht uit te drukken! Nog een chance dat het magic internet bestaat!


Tijdens de laatste teamvergadering werd er unaniem beslist om in Orval te blijven overnachten indien mogelijk en natuurlijk alleen voor de geïnteresseerden.

De nacht van 21-22 juli is gereserveerd in een uiterst charmant hotelleke, alwaar we samen een meer dan aangenaam avondmaal kunnen nuttigen en natuurlijk ook enigste Orvallekes naar binnen kunnen kappen, kwestie van het woord Team wat extra in de verf te zetten!

De prijs per kamer (2 personen) bedraagt 103€ voor half pension en onbijt.
Ik heb voorlopig 5 kamers gereserveerd!

Om het met de woorden van de chef himself te zeggen : "dans le bar, il y a beaucoup d'Orval à déguster!"


Menu spécial :

Jambon de Gaume, melon au floc de Gascogne
Steak Archiduc, Tomate au four et Pommes croquettes
Mousse au chocolat MaisonDe patron stelt ons ook een afgesloten lokaal ter beschikking om ons rollend materieel in op te bergen, allez het ziet er daar nie slecht uit!

Nu alleen de benen nog trainen, den 21ste wordt den dag des oordeels...

GPSkeymaster

4 opmerkingen:

 1. Mocht mijn madam dan nog stabiel zijn blijf ik misschien ook. Voor tzelfde geld kunde allemaal afkomen om de geboorte van mijne mini-Cancellara mee te vieren....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf zoiezo ginder... denk wel dat het mischien zul zijn omdat ik van totaal uitgepitte-staat niet meer kan beweeg... maar ja! Ik heb nu het materiaal om er een lap op te geven - en gelapdt gaat er word...

  Ik blijf slapen.

  PS. aangaande de GPS maps... welke formaat gaan je ze in geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kroketten ofwa ??? Vollenbak ;-)
  Top Keymaster, ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen