maandag 14 maart 2011Pansjers,

Gisteren werd er in en rond Wemmel de befaamde mountainbike lenterit verreden, georganiseerd door de plaatselijke wielerclub Kapelleken. Veel mountain valt er in deze streek niet te bekennen, maar de 641 hoogtemeters geven toch aan dat het geen routeke voor prutsers is. De keuze viel op de 60km, kwestie van toch wat km in de benen te hebben.Team Pansj tekende present : IMMO Steven, Kine Pieter, Sliderman, Felix en GPSkeymaster. Ook de Cisse reed mee, eerste rit dit jaar, eerste mtb-rit tout court, maar toch ne Cannondale Scalpel onder de kont, mooi zo!

Wat de Cannondales betreft : het was daar precies ne showroom!

MTB-adept Deere Power stuurde zijn kat maar hij had een goed en valabel excuus : zaterdag 100km in de Danseur zijn Slicewiel gaan hangen, ge zou voor minder mottig worden! Scalle hing aan de zee de zandduivel uit, zwarte training voor volgende week wordt algemeen aangenomen...

Onder een miezerig wolkendek werd er gestart en al snel bleek dat het geen gezondheidswandeling ging worden, Sliderman ging als een speer, geblokkeerde rug of nie!

Halfweg haakte hij af om via de weg wat rustige km te malen, de rest haspelde de resterende km aan een strak tempo af.

Mooi parcours, redelijk weer, schitterende organisatie en goeie Leffe en hotdogs, wat moet ne mens meer hebben.

Volgende week afspraak in Heverlee, mail met afspraken volgt nog.

GPSkeymaster

1 opmerking:

 1. Goeien trot indeed.
  Eerste deftige rit met de scalpel (goe bishke). De goesting was er, de rug ni en da zou rap blijken. Toch effe meegeblazen met de boys.
  Morgen op den biljaar om met de 7cm epidurale naald de tussenwervels een laag cortison gemengd met traumeel te geven. Laat ons hopen dat da soelaas brengt, want de goesting is groot voor eindelijk ne keer beginnen ketsen na 9 maand zever en zeer! en as we de GPSKey moeten bijhouden op den mtb zal alles tiptop moeten zitten in den body.
  hopend op nen 'tak-tak-kets' in de Vogezen, verblijf ik inmiddels, met hoogachting,
  Sliderman

  BeantwoordenVerwijderen