donderdag 2 juni 2011

7 van Kettelo: UPDATE

Een kleine post voor zondag:


Al degene die de tijdrit al willen verkennen kunnen hem hier terug vinden:Team Pansj start rond 16 uur maar de organisatie vraagt om een uur op voorhand daar te zijn, dus rond 15 uur.
We kunnen dan rond 14 uur bij mij afspreken en samen naar ginder bollen.

Ons teammanagement heeft al een verkenning gedaan (thanks Steven) en hieronder vindt U het hoogteprofiel:Zoals jullie kunnen zien, na de start gaat het omhoog (deels vals plat) om dan na 2 km rechtsaf te gaan de Koereit af. Hier kan je blazen...
Oppassen halverwege de afdaling, in de flauwe kink naar rechts kunt ge smeerlapperij op de baan vinden. Zien dat ge U eigen niet den talud af lanceert...

Beneden aan de Koereit rechtsaf, Paddebroeken op. Dit is redelijk plat met een klein kinkske in het midden aan het kappelleke. Oppassen, hier ligt ook een bekke steengruis, zien dat ge uw Veloflexxen niet kapot rijdt.

Aan de schaapskooi rechts, opgepast hier ligt een klein bergske, verraderlijk manneke...

Dan de Drielindenbaan af, op het einde opnieuw een klein rotzakske.
Aan hof te Vrijlegem het laatste deruit persen om juist over de finish omver te vallen.
Ik stel voor dat we allemaal gelijk de echten vertrekken met een drinkbus om die dan in de laatste rechte meet vol show weg te gooien om geen extra gewicht te moeten mee zeulen :)

Het weerbericht voor morgen geeft kans op een onweersbui maar vooral Oostenwind! dat wil zeggen op de stukken bergop gaan we wind mee hebben dus voor de toppers een ideale kans nen toptijd te zetten.

Alle tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten