zaterdag 25 juni 2011

IM Nice DAY 3 & 4

Vandaag is het zaterdag en 1 dag voor de wedstrijd. Spanning/stress begint toe te nemen en daarbovenop moet vandaag alles klaargemaakt worden. Zo begint deze namiddag de check-in van de fietsen. Dit gebeurt volgens leeftijdscategorie en ik moet hier zijn tussen 17 en 18u. Bij deze check-in moet je ook ineens uw zakken met uw loop en -fietsgerief afgeven. Aangezien je hier morgen voor de start niet meer aankan moet je echt wel zien dat hier alles inzit. 25 keer em ik die zakken al open en dichtgedaan om te zien of ik niets vergeten was, verschrikkelijk!

Deze morgen toch nog een uurke gaan losfietsen en gevoel was redelijk. Ondertussen is ook onze pa toegekomen voor de nodige ondersteuning onderweg. I will need it!

Gisteren dan was relatief rustig met 's morgens 40' zwemmen in de zee. Morgen zal het iets minder rustig zijn met 2000 man rond mij die allemaal als eerste uit het water willen komen. Zwemmen is altijd een beetje survival en dan begint de wedstrijd voor mij pas. Als ik met een goed gevoel uit het water kom is de helft van de wedstrijd voor mij al geslaagd. 's middags naar den expo geweest voor ne nieuwen buitenband te steken voor alle zekerheid en is gaan zien wat mijne nieuwe koersvlo wordt : CannondaleOF .....................:-)Gisterenavond was het dan de Energy-party wat neerkomt op een pasta-festijn voor alle atleten. Hier samen met een paar andere belgen naartoe geweest en ons is goe laten gaan in de pâtes en den dessert.Update

Ondertussen is het al 20u30 en is den bike-check en alle andere formaliteiten achter de rug. Nu rest er mij nog just wa genoeg rust en slaap tot de wekker gaat om 4u. Rijstpap staat gereed, hopelijk is goe naar 't wc kunnen gaan en dan om 5u 't buske op om naar de start te vertrekken.

Hieronder nog wat foto's van den bike-check.

Bike-parkGellekes veu gans de koers, top !Ironman MILFNice outfit dude !
GreetZ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten