maandag 6 juni 2011

TC Orval 2011 : verkenning etappe 3 : Moignelée-Hastière

Maandag 6 juni en dat wilt sinds kort zeggen dat er gebold wordt en ik ben vandaag niet alleen, Immo Steven geeft mij moral support om de derde etappe te gaan verkennen. Het zou een prachtige rit worden van Moignelée naar Hastière-Lavaux. De glooiende wegen werden achter ons gelaten, het serieuzere werk stond voor de boeg en de data van de GPS liegen nooit : 46km en 604 hoogtemeters, da kan al tellen, mij gedacht! De eerste kilometers zijn goed te doen maar dan is er een korte maar krachtige klim naar een plateau van waaruit je een prachtig zicht hebt op de omgeving. Het parcours loopt dwars door de bossen, schitterende asfalt en ongelooflijk om daar te bollen, bijna geen grote baan gedaan vandaag.
Vlak voor Hastière liet de route ons wat in de steek, maar dat zal tegen 21 juli wel opgelost zijn, evenals de wegenwerken in het centrum van Hastière (hopelijk!).
Al 120km (of ietske meer) afgebold, nog 100km te gaan, dat zal voor volgende week zijn, nu platte rust in het vooruitzicht van Tilff (zondag 12 juni).
GPSkeymaster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten