maandag 20 juni 2011

TEAM PANSJ PREPARES FOR TC ORVAL

Beste Lid,Iedereen leeft stilaan toe naar de TC Classic van 2011 naar Orval.
Deze rit zal een uitputtingsslag zijn voor iedereen.
Toch is het doel dat iedereen aan de finish geraakt om daar dmv 3 Orvals finaal tegen de vlakte te gaan.

Het niveau in Tilff B Tilff legde de waardeverhoudingen bloot en niemand kon zich wegsteken.
TC Orval is echter geen "ik rij er U af op den eerste vluchtheuvel"-rit . TC Orval is een uitputtingsslag, een cyclosportieve pur sang, waar iedereen elkaar helpt om tot aan de abdij te geraken.Daarom stel ik voor dat we nog trachten ieder zijn niveau nog wat trachten op te krikken door een lange duurrit in te lassen. Ironmannen die zichzelf in de komende week gaan onderspugen worden geexcuseerd.
Ikzelf voel de nood om nog wat langeduur kilometers op te doen met eventueel nog wat bergjes om de kracht aan te scherpen.

Hierbij enkele voorstellen:
1. zondag 3/7 : Omloop de snelle vogel (jawel)....80km
2. zondag 3/7: La Classic Audax Chimay (top) 120-165km
3. zaterdag 9/7: La médiévale (Namen) 145-200km voor wie kan op zaterdag.
4. zondag 10/7: La gaumoise : 120km

En anders kunnen we een Ronde Van Vlaanderen ineen boksen met de hulp van GPSkey...
Voor wie op kracht wil trainen kunnen we misschien ook nog eens een zondag in Paliseul met de MTB gaan ketsen. 36 km smorgens, 45km namiddag, dan zult ge ook moe zijn!

Iemand nog ideeën?
Let us know!
Sliderman

1 opmerking:

  1. Pansjers, naar jaarlijkse gewoonte heeft mijne coach een hoogtestage ingepland aan de Georges du Verdon, 2 weken rondbollen in een streek vergelijkbaar met de Vogezen. Ik ga daar mijn hoogtemeterkes en afstanden doen, kwestie van de laatste scherpe kanten eraf te vijlen tegen den Orval!
    Er staan wel nog 2 verkenningen op het programma, te beginnen met nu zaterdag : Hastière-Bellefontaine en terug, 92km met de nodige hoogteverschillen. Vertrek is gepland om 7u met de voit, op de velo om 8u30 en terug tegen de middag. Laat maar iets weten indien er gegadigden zijn. Zondag staat de laatste verkenning op het programma, 114km van Bellefontaine naar Orval en terug.
    Het amusement en traint ze!

    BeantwoordenVerwijderen