dinsdag 2 augustus 2011

Ne Cannondale is 2km/u rapper : mythe of waarheid?

Pansjers,
Al geruime tijd gaat in het peleton het gerucht dat ne Cannondale 2 tot 3km/u rapper zou rijden dan eender welke andere velo. Wel ik heb de chance om 2 verschillende koersvelo's te hebben, ne Scott van 6 jaar oud en ne gloednieuwe, nog steeds blinkende Cannondale Evo!
Ik hou ook al mijn GPS-gegevens bij van alle ritten die ik afmaal. Een paar keer per week rij ik met de velo op en af naar 't werk in Haasrode, 38,2km over een glooiend parcours en ideaal om beide vehikels te vergelijken en wat blijkt : de Cannondale bolt inderdaad 2km/u rapper dan de Scott!
Het bewijs staat nu zwart op wit vast!
Alleman naar BAIK en ne Cannondale aanschaffen nondedju, geen excuses meer!

4 opmerkingen:

 1. Seg, kunt ge da ook is testen met ne puntcasque? Da's volgens mij nog is 2km/u verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ne puntcasque, das veu janollen!
  En een janol op ne Cannondale, da kan nie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ne Cervelo... tschijnt da da 3.3kmh verschil is. (of mag k da ni zeggen...)
  De truth is out there.
  T

  BeantwoordenVerwijderen