woensdag 3 augustus 2011

TC Westmalle 2012 : voorbeschouwingPansjers,

Gisterenavond alleen thuis wegens mijn vrouw op de lappen en na de opgelegde huishoudelijke taken afgewerkt te hebben, schoot er toch nog genoeg tijd over om mijn blik eens te werpen op de volgende TC naar Westmalle.

Westmalle ligt volgens mij dicht bij de Kempen en dat betekent een vlakke rit! Ik heb er eentje uitgestippeld van 110km en 155km, kwestie dat iedereen aan zijn trekken komt.

Om efkes samen te vatten :

Route 110km : 62 stijgende hoogtemeters, 92 dalende, max 1.1%, gemiddeld 0.1%

Route 155km : 86 stijgende hoogtemeters, 111 dalende, max 0.9%, gemiddeld 0.1%

Deze TC kan het best omgedoopt worden tot de "kanalenroute", veel kilometers langs waterlopen op brede geasfalteerde jaagpaden!

De nadruk zal volgend jaar niet zozeer op onze klimcapaciteiten liggen (die hebben we dit jaar meer dan genoeg bewezen), als wel op de pure vitesse! Met 12 man zal het één langgerekte ploegentijdrit worden met moyennes die met de 55 zullen flirten...

Alleman in de winter de basis onderhouden en 1 maand voor datum aan de Beauval gaan hangen om te kunnen ketsen, ge weet dus wat te doen!

Dit is een ruw uitgewerkt voorstel, alle opmerkingen aangaande de route zijn steeds welkom. Gelieve wel een aangifteformulier in drievoud op te maken en aan de Teamleiding voor te leggen, de beraadslagingen zullen doorgaan in clubhouse 't Hoekske

3 opmerkingen:

 1. Bon, da wordt dus een gemiddelde van 35 of 37 met puntcasque ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gij met uwe puntcasque, kzal em sebiet ne ke steken da wa de zon nie wilt schijnen, janol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groene truik lijkt een haalbare kaart.
  Benieuw of da k 4 van de 5 arrivees op mijne naam kan zetten. Da wordt ene voor de cervelo P3...Neerliggen en ketsen.

  BeantwoordenVerwijderen