maandag 1 augustus 2011

TEAM PANSJ DOES CRITERIUM WOLVERTEM

Champs,

Terwijl er in een Waals dorpje genaamd Villers-la-Ville een deel Pansjers tegen de vlakte aan het gaan waren van zattigheid, moesten sommigen onder ons de PR van Team Pansj verzorgen ivm onze aanvraag voor Pro-Continentaal statuut voor 2012.Het Na-Tour criterium van Wolvertem was de ideale gelegenheid om wat naamkaartjes uit te strooien bij de sportieve managers van enkele pro-tour ploegen.

Het ons kent ons milieu, wat geknipoog van links naar rechts en nog wat gsm gebaren zorgde ervoor dat we binnen no time bij de groten uit de wielerwereld stonden in de fameuze VIP tenten van de lokale middenstand (een schoonvader als sponsor is ook altijd handig...).De aanwezig KMO'ers hadden het als plicht op hun genomen om tegen de start van het Criterium al half meurg te zijn wat voor mooie taferelen zorgde toen ze de door hun gesponsorde topper moesten voorstellen op het podium. Zelf waren we zo druk in gang dat de door ELM gesponsorde athleet van Topsport Vlaanderen alleen op het podium stond...OEPS.

Het was een topavond, Cavendish won voor Mcewen, Thielemansken reed de koers uit, maar in de finale liep zijn gezicht groen-paars aan: de kuur van vandeweek precies nog ni goe bekomen.
Peta Todd van Cavendish wil k vanaf nu alleen nog op internet zien, want in t 'echt wast ni fameus... (foto's volgen nog...)

Van alle aanwezige toppers kan er maar één de king zijn. Die zie je op de laatste 2 fotos.Serge Baguet, the one and only, the king!
Nabespreking TC Orval onder toppers: 'Sersj, khem elke kie van de kop af weggesproengen". "Hedde ne seek gedroenken achteraf? " " Ge moe rijn, rijn en rijn!"

2 opmerkingen:

  1. Wijle waren wel aan het prospekteren voor een ritteke voor volgend jaar he!
    Trouwens, den Danseur was bijlange nog nie zat als ik door ging...

    BeantwoordenVerwijderen