vrijdag 21 oktober 2011

MTB Steenhuffel op 06/11/2011

Pansjers, pansjerkes,
De winterperiode is een ideale gelegenheid om de conditie voor het komende wegseizoen aan te scherpen en liefst gebeurt dat door lange trainingstochten te maken aan een lage intensiteit,dixit den Danseur.
Van tijd tot tijd moet er wel ne ke geknald worden om uw lijf te laten wennen aan explosieve explosies van kracht en snelheid.
Soit, om alles bondig samen te vatten : zondag 6 november wordt er in Steenhuffel een MTB wedstrijd voor wielertoeristen gehouden en ik ben van plan om daar ne keer het snot uit mijne neus te gaan bollen. Het is trouwens de laatste keer dat ik 60min mag bollen, vanaf volgend jaar zal het maar 50min zijn, oud worden...
De start wordt gegeven om 15u30, Immo Steven en mezelf staan zeker aan de start en volgens goed ingelichte bron staat FabiJan al zo hevig als wa om daar goed te presteren.
Een kleine oproep aan Team Pansj om met zoveel mogelijk volk naar ginder af te zakken en met alle mogelijke middelen FabiJan aan de overwinning te helpen, het doel heiligt de middelen, alle vuil truken zijn toegelaten!
Wie komt er? Laat iets weten op het bekendste e-mail adres van Vlaanderen : teampansj@gmail.com
De groeten,
GPSkeymaster


1 opmerking:

  1. schrijf mij maar op.
    As de rug er terug wa staat, zal k 15 min 500watt stampen en dan voor de volgende 3 kwartier spugen!
    Sliderdude

    BeantwoordenVerwijderen