zaterdag 15 oktober 2011

Verslag nightride Gooik + afspraak nightride Affligem

Pansjers,
Gisteren met de boys gaan knallen in Gooik waar de plaatselijke wtc een nightride in elkaar had gebokst. Aanwezigen Immo Steven, SliderDude, Scalle en GPSkeymaster kunnen bevestigen dat deze organisatie top was, volgens mij zijn ze qua nightride niet te overtreffen! Afspraak om 19u30, vertrek om 20u00 en aan de start was al duidelijk dat alles in orde zou zijn qua bepijling : fakkels, reflecterende pijltjes, paaltjes met reflectoren, soit verloren rijden was alleen weggelegd voor de stoemerikken onder ons, niet bij Team Pansj dus! De eerste km liepen over glooiende veldwegskes, kwestie om wat te wennen aan de streek. Iedereen die in het Pajottenland al gaan bollen is, weet dat er uitdaging genoeg te vinden is, ook deze keer geen probleem. Na 15km een bevoorrading in een plaatselijke ondergrondse garage en het sein om een tandje bij te steken, het parcours werd nu wel echt de max. De passage in Kester bos waar een dj zijn tenten had opgeslagen, free jenever incluis, was memorabel! Vooral de Scalle deed zijn reputatie als duiker alle eer aan, zelfs zonder geestrijk vocht een paar keer tegen de grond gegaan, nog een chance dat den bosgrond redelijk zacht was. Van Kesterbos naar de Kesterheide, een befaamd MX circuit, is maar een kleine stap en de mannen hadden hun best gedaan : op en af, draaien en keren dat het en lieve lust was en uitstekend uitgestippeld, om nooit te vergeten en voor herhaling vatbaar! Na aankomst nog een paar Leffekes genuttigd en een panske gestoken, er bestaan slechtere manieren om het weekend te beginnen!
Stats : 36km, moyenne 20,3km/u, gem hartslag GPSkey 170 (bischke!), hoogtemeters 400
Winnaar duiktrofee (met verve) : Scalle

Volgende afspraak op donderdag 10 november (de volgende dag congé, olé, olé!) in Affligem, allen daarheen, geen excuses!
In tussentijd worden de nodige voorbereidingen getroffen om het Zoniënwoud onveilig te gaan maken en ook Meerdaelwoud zal er moeten aan geloven, u bent gewaarschuwd!
Misschien wordt er ondertussen nog een nightrideke vanuit Wemmel georganiseerd, we houden jullie alleszins op de hoogte!
De groeten en keep on riding!
GPSkeymaster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten