maandag 7 november 2011

TEAM PANSJ GOES 2012

Pansjers,

Het zuur van MTB RACE Steenhuffel ebt stilaan weg, de resultaten worden bijna gepubliceerd en we kijken uit naar de evenementen die op de TEAM PANSJ AGENDA vermeld staan, rechts van uw scherm.

Eerstvolgend evenement is de Nightride van Affligem nu donderdag waar we in de blauwe zone zouden moeten blijven, tja...Alleszins er zal gegierd worden!

Daaropvolgend zondag is er het jaarlijks terugkerend fenomeen van de SAS BIKERS, namelijk de toertocht van Humbeek en omstreken. Organisatie top; gieren overal met de fameuze spiegel op de enige helling van de dag met opschrift "Hier komt U uzelf tegen" kapot gaan dus van t lachen...all√© ja voor ieder wat wils. Er is een versie van 60km: ideal voor de duurtraining...
Afspraak bij Sliderdude om 8.30u met uw grootste wielen!

En het is nog niet gedaan; na de persvoorstelling 2012 van TEAM PANSJ aan de lokale pers op zaterdag jongstleden ten huize SCALLE worden de Team Pansjers met directe familie verwacht op 1 januari 2012 ten huize IMMOSTEVEN voor een receptie om het nieuwe jaar in te drinken!  PROOST!

Scalle heeft de lat zeer hoog gelegd qua accomodatie voor teamevenemten, waarvoor nogmaals onze collectieve oprechte dank. Immosteven weet wat hem te doen staat, maar deinst niet terug voor een uitdaging meer of minder...
Graag natuurlijk een sein aan de desbevallende persoon over de te verwachten aanwezigheden.

Kiezen tussen meke en peke en 24 neven en nichten dat ewa komen bleiten op nuvejaar of met Team Pansj een glaske kappen, mijn keuze is al gemaakt!
CU THERE!

Sliderdude

Geen opmerkingen:

Een reactie posten