maandag 7 november 2011

Verslag MTB Steenhuffel "Gertrudekoers"


Pansjers,
Gisteren was het weer van datte : een MTB wedstrijd voor wielertoeristen in Steenhuffel en als er moet gekoerst worden, dan is Team Pansj niet veraf! Zaterdagavond werden de nieuwe outfits verdeeld en niets beter om te showen dan de dag erna ne keer serieus diep te gaan in een wedstrijd over exact 1uur. Voor de leken onder ons zal 1uur belachelijk weinig lijken, maar ik kan u verzekeren dat het just genoeg was, bewijs wordt geleverd in bovenstaande grafiekskes, van diep gaan gesproken...
Het parcours was zo plat als de gevel van Justine, maar het draaien en keren op een zompige gras-ondergrond zou de koers toch uitermate zwaar maken. Er stonden welgeteld 70 zotten aan de start en Team Pansj was met 4 vertegenwoordigers naar Gertrude afgezakt : SliderDude, Scalle, FabiJan en GPSkey, allemaal van kop tot teen uitgerust in de nieuwe Team Pansj kleuren!
Van bij het startsignaal was het vlammen geblazen en dat zou zo blijven tot aan de meet. SliderDude en Scalle worstelden zich mooi naar voren, FabiJan en GPSkey zorgden voor het afstoppingwerk in de achtergrond (of was het van nie beter kunnen, da kan ook...). Soit het ging volle gaas over singletrack, draaien en keren in het veld en een stukske asfalt om de moyenne op te krikken. Na een uur volledig kapot over de finish bollen, soms kan het leven van ne Pansjer hard zijn.
Wat mij vooral bij gebleven is, is de topsfeer in Team Pansj : iedereen heeft gekoerst op zijn niveau en de supporters waren talrijk van de partij, zij hebben ons letterlijk vooruit geschreeuwd, de max en voor herhaling vatbaar!
de groeten en tot ergens ten velde,
GPSkeymaster

1 opmerking:

 1. Topdag boys,
  Veel beziens in de pakskes, hier en daar nen "allez pansj!!" uit het publiek.
  Alles gegeven, verzuring heeft een nieuw record gezet.
  Top 10 is mogelijk, we zitten er ni ver af.
  2012 bollen we samen alles in de vernieling!
  Thanks guys for de sfeer!

  Sliderdude

  BeantwoordenVerwijderen