zaterdag 3 maart 2012

Parel van Pajottenland by GPSkeymaster

Pansjers,
Ter voorbereiding van de 244km van de Ronde Van Vlaanderen binnen 3 weken, zijn de 2 parels (Steven&Steven) vandaag een stukske gaan bollen. De route van De Parel van het Pajottenland gedownload en aangepast zodat er vertrokken kon worden vanuit Wemmel. Het doel was er een goei lap op te geven, niet zozeer de snelheid, wel de afstand was van belang!
Vanmorgen om 7u stipt afspraak aan het SKC, ge moet er inderdaad iets voor over hebben, en dan aan een gezapig tempo naar de eerste hellingen, 16 stonden er op het programma. Het uitstekende weer zorgde er onder meer voor dat de vitesse redelijk hoog lag, kwestie om toch nog een deel van den Danseur zijne Tabata in praktijk om te zetten!
Soit, 5u later en 148km achter de gilĂ©e tegen ne moyenne van 29,2 stonden we terug aan ons vertrekpunt, kapot maar moe en tevreden, er zijn slechtere trainingen te vinden.
Dit prachtige parcours moeten we zeker nog eens bollen met Team Pansj, afsnijden in Hove is mogelijk zodat er ook 100km kan gebold worden.
Volgende week nog ne ke 150 opsmijten, vervolgens een week onder de zon in Tenerife gaan taperen(zonder velo) en dan uitpakken op de met van Brugge, hopelijk kunnen we dan nog klappen...
de groeten en ge weet het : blijven bollen is de boodschap, blijven bollen!
GPSkeymaster and Immo Steven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten