zondag 22 april 2012

TC Westmalle - verkenning 1Pansjers,
Gisteren een relatieve rustpauze (jaja, blauwe zone met een paar uitschieters naar groen) ingelast en dus niet als ne gek gaan koersen, maar gewoon het eerste deel van TC Oostmalle gaan verkennen, 50km tot in Nijlen en uiteraard terug! 's Morgens vroeg vertrokken en de weergoden waren mij gunstig gestemd, geen regen gehad maar des te meer wind. De eerste 50km tot in Nijlen de wind en de vitesse vanachter, terugkomen was minder plezant : 4 beaufort op de smoel langs de dijken, 25 moyenne was daar het maximum haalbare.
Uit bovenstaande grafiekskes blijkt dat het parcours zo plat is als een vijg, den enigen berg die ik tegen gekomen ben, was de brug over de A12. Voor de rest mooi onderhouden fietspaden op de dijken langs het water, zeer kalm en ideaal om te bollen.
De eerste bevoorrading is voorzien na 50km in de buurt van Nijlen, aan de oevers van de Kleine Nete, idyllisch!
Na de Vogezen verken ik de overige 50km, met de splitsing voorzien 100km en 150km.
Normaal gezien moet de 150 of 140km voor iedereen goed te doen zijn, zo plat als wa en als ge u wegstopt in e wiel van één van de toppers zal da wel lukken.
Deze verkenning was ook een eerste test van mijn mega-coole-superdeluxe-hoge-verjaardagswielen en ik kan het u verzekeren : da ga vooruit da spel! Aan de materiel zal het weeral nie liggen...
De groeten en tot ergens ten velde!
GPSkeymaster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten