woensdag 26 september 2012

MTB seizoen in gang trekken

Pansjers,
De dagen worden korter, de nachten langer en ne pansjer kan dan vanalles doen, maar het allerbelangrijkste is op zijne velo zitten!
Haalt de Magicshine replica's uit Chakamaka maar van stal, laadt de pillen op zodat we er een ferme la(m)p kunnen op geven!
Ieder jaar worden er traditie getrouw een aantal nightrides georganiseerd, diegenen die erbij waren kunnen getuigen dat zo'n evenementen qua amusementswaarde zeer hoog scoren.
Vrijdag 12 oktober is het van da in Gooik, vorig jaar met een paar zotte Pansjen deel genomen en één van de prachtigste mtb-parcours uit de streek en 's nachts nog een tikkeltje neiger. Het traject gaat onder andere over het crossparcours van Kester, singletrack door nen bos geanimeerd door nen DJ annex citroenjenever, soit de organisatie is daar top! Ik ga al zeker, we spreken nog af (mail volgt nog)!


Drie weken nadien kunnen we dan nog ne ke serieus kapot gaan in de XC voor wielertoeristen in Steenhuffel, zondag 4 november, beter gekend als de koers bij Gertrude.
Uit ervaring weet ik dat da gene kattepis is, vorig jaar een vol uur aan maximale hartslag (moyenne van 196...), dus ideaal voor de explosieve ketsers onder ons.
Nieuw is dat er dit jaar 2 leden van Team Pansj bij de 40+ kunnen/moeten starten om aldaar het veld uiteen te ranselen (of proberen nie te spijven...), komt dat zien!
Ik ga tegen beter weten in en tegen de richtlijnen van de "wintertraining" nog ne ke proberen het beste van mezelf te geven en vooral proberen beter te doen dan vorig jaar.
Diegenen die goesting hebben, laat gerust iets weten!
GPSkeymaster

1 opmerking:

 1. Lampen: besteld!
  Fiets: nog ne nieuwe ineensteken
  Conditie: pffff
  Goesting: yes
  Op de smoel gaan: zekerst!.

  BeantwoordenVerwijderen