zaterdag 5 oktober 2013

New signing for Team Pansj ladies world tour team 2028

Beste Athleten,
Team Pansj staat gekend voor zijn visie op de toekomst. Wij investeren in de topsport van morgen, de athleten van de future.
In onze missie van het streven naar een competitief team voor de Ladies World Tour van 2028, kan ik U met zeer veel voldoening melden dat Team Pansj een nieuwe athlete heeft kunnen contracteren voor ons professionele ladies team.
Na lange discussies en verschillende overlegrondes met haar managementburo zijn we er dan toch in geslaagd om Renée Van Assche aan Team Pansj te binden voor 2 jaar vanaf 2028 met een optie voor een bijkomend seizoen.
De eerste sportfysieke testen geven blijk van een grote motor gekoppeld aan een ongekende explosiviteit.  Hoewel haar spiersamenstelling genetisch voornamelijk opgebouwd blijkt uit fasttwitch vezels die op haar sprinterskwaliteiten duiden, is haar medische staff ervan overtuigd dat zij op termijn een omvorming naar slowtwitch vezels kunnen realiseren, zodoende haar klaar te stomen voor het grote rondewerk en de meerdaagse rittenkoersen.
Haar coach gaat er van uit dat zij, gezien haar achtergrond, het type renner à la Gilbert zal benaderen met als specialiteit het ‘wegketsen’ op steile korte hellingen en het ’wegspringen’ aan hoge snelheid. Gezien de inhoud en VO2 max aan moeders zijde zou zij dan ook moeten in staat zijn om het afschieten van deze befaamde cartouches tot aan de meet te laten duren.
Bij deze: Welkom in ons team Renée!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten