zaterdag 5 oktober 2013

Team Pansj Classic verkenning

Men geeft 30° op, t’is 4 september, t schooljaar is begonnen.
Ideale moment om nen dag congé te pakken en den TP classic te gaan verkennen, me dunkt!
tc2
Men had al aangegeven dat de Classic van 2013 een goeke ging worden. De eerste verkenning van Danser en Scalle had al wat krampen opgeleverd dus moesten we zelf toch eens gaan kijken waar die hoogtemeters vandaan kwamen.
Ondertekende kan na 5.40u op de fiets aangeven dat er niet overdreven werd door Danser en Scalle…
tc4
Parcours: Een mooie afdaling bij de start leidt ons meteen naar de Citadel van Namen. Daaropvolgend komen er 40 kilometer van mooie hellingen en echte bijters. Het intermezzo dat volgt laat toe om efkes serieuze snelheden te halen waarna rond Mettet het tempo er volledig uitgehaald wordt. De laatste 30km zijn een kolfje naar de hand van de spurters en machtsklimmers.
De finale mondt uit in een helling van 1,5km aan 4 procent. Hier gaat gesprongen worden!
tc3
Praktisch: Er wordt een volgwagen voorzien voor wielwissels: U stapt in, wiel wordt gewisseld terwijl men verder rijdt en U wordt in het peloton terug gedropt om verder te boenken. GEEN TIJDVERLIES! Volgwagen wordt ook voorzien voor onze veiligheid aangezien hier en daar een drukke baan wordt aangedaan. In de wagen kan U ook instappen wanneer het gewoon teveel geworden is, waarna men nog altijd na 20km fris en monter terug kan aanpikken….
Er wordt een trajectverkorting voorzien waarbij U ong. 40km van het parcours kan afsnijden. Dit alternatief zal het overwegen waard zijn, als de eerste 60km U doen verstaan hebben dat de benen toch ni zo wakker als verwacht zijn…
Service Course wordt voorzien (onder voorbehoud van de World Tour organisaties) door ex-Profs:  Toine en Speck Senior, dat belooft!!
1tip: OVERSCHAT UZELF NIET!  We hebben Baxters besteld, maar als de organisatie deze moet aanleggen, wordt een vergoeding van 50€ aangerekend.
Magnifieke uitzichten, goei companie, hier en daar een kramp, het belooft een prachtige editie te worden.
CU in Namur volgende zaterdag 14/9.
START OM 8U STIPT!! BE ON TIME of ge moogt direct alles uit de kast halen om ons op de Citadel terug te pakken!!

Sliderdude

Geen opmerkingen:

Een reactie posten