zaterdag 5 oktober 2013

Team Pansj does Spa 8 hours

Champs,
Als er 1 ding is dat we kunnen wij Team Pansj, is het KAPOT gaan.
Zo hebben we weer een sterk staaltje kunnen meemaken op de SPA 8 HOURS die gisteren doorgingen.
Franco
De meerwaarde van Team Pansjer OLI aka Crashpilot blijkt nog maar eens als G.O. en C.O.O van Degecom (de organisator van het treffen).
Vorig jaar organiseerde OLI en stonden er 108 teams aan de start.
Oli moest dit jaar zelf koersen in de Enduro Challenge (wij verwachten nog een rapport en status update van het ziekenhuis van Luik) en kon dus niet het roer in handen nemen voor de organisatie van 2013. Resultaat: slechts 30 Teams aan de start.
Het beloofde dus een eenzame rit te worden…
Daarbij kwam nog eens het feit dat er beslist werd om het circuit van Spa in omgekeerde richting af te leggen. Dit komt neer op 130hoogtemeters per ronde (6,6km). Gene kattepis. Zeg maar ronduit degoutant.
Samen met de BMW collega’s werd er gebloed, gezweet en hier en daar een traantje gelaten. De grenzen werden weer verlegd en er werd fenomenaal afgezien. Zeker aangezien er in de groep van 4 renners een niveauverschil van 5 min. genoteerd werd (op een ronde van 14min….). Wat de ene won, werd door de andere teniet gedaan… wat resulteerde in een beetje frustratie.
De trainingen van de laatste 2 maand beginnen echter te renderen dus ondergetekende ging niet akkoord met een plaats buiten de top 10. In een allerlaatste snelste ronde werd de 10de plaats ingehaald op 200meter van de streep. Resultaat: 10des op 30 teams.
Niet slecht, maar podium zat er zeker in.
Zo blijkt maar weer, regelmaat telt in endurance, maar dat wisten we in de Brugbergrees ook al.
CU at the TC Classic, t schijnt dat er gaat geblijt worden!
Sliderdude

Geen opmerkingen:

Een reactie posten