zaterdag 5 oktober 2013

Team Pansj does Straf in Bergaf Marathon 105km MTB

Champs,
Zaterdag moest ondertekende in zombi-achtige toestand afzien van de toertoch uitgezet voor Fele zijn verjaardag. Niet deelnemen staat normaal niet in mijn woordenboek, maar het slaapgebrek had zijn tol geëist en toen ik Cola in de papfles van 4u smorgens aan het gieten was, vroeg ik mij af hoe ik eigenlijk beneden in de keuken geraakt was. Niet goed dus.
De toertoch in het Pajotteland bleek een succes, met Rudi die boven op de Bosberg taarten uitdeelde als apotheose. S’avonds werd de tocht nog eens kortjes over gedaan bij Rachel met het nodige gerstenvocht.
Uw dienaar had dan al terug een shift staan om middernacht voor de volgende papfles dus kon ik daar ook niet echt volgen.
Hoe dan ook moest er dit weekend gereden worden, dus na de fles van 5u op zondag, nam ik het besluit om toch de marathon in Droeshout te rijden met of zonder slaap; FOERT.
De 3°celsius die mij smorgen omarmde waren niet echt hartelijk maar de buff die de eerste deelnemers kregen waren een goeie compensatie. Als 3 de ingeschreven om 6u41 , klaar en gereed, kom ik “PATTE” tegen (ex collega Bikesport). Den beer heeft nog ne collega mee dus ik vraag of ik mijn remork mag aanhangen. Enige repliek was: “Houft ou vast, we geun vaif  iere brommeren;”
De eerste 2 u passeerden aan 24kmh gem. en dan begonnen we te klimmen. De hartslag was tot dan nog niet onder de 160 bpm gezakt…Na het klimmen kwam de modder om terug te gaan naar het klimmen. Wonder boven wonder bleef de kracht in de benen aanwezig dus we duwden de gasten van de 65km de kant in en beukten voort.
Na exact 5 iere te brommeren kwamen we aan de meet. Moe, kapot maar zeer voldaan.
verbruik: 4boterhammen, 3bussen etixx bazaar, 4 bananen, 2 melikoeken, 1 peperkoek, 1gelleke met nen hoop caffein voor de final.
Topbak: Cannondale FLASH 29
Allen daarheen volgend jaar, maar eerst nog de Hagelandse Chrono op 1 juni.
SLiderdude!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten