zaterdag 5 oktober 2013

TEAM PANSJ DOES XC GP CUP GERTRUDE

Boys,
Het weer was van de partij voor de jaarlijkse XC cup in Steenhuffel. Tot 2 min. voor de start giette het zoals nen echte Moesson… Scalle en GPS waren ook van de partij om ne keer serieus uit te pakken. Sliderdude moest afzien van deelname door een gebrek aan vel rond de middelpartij, dus er werd enkel gestart in de 40+ categorie.
Na een korte opwarming van 6min. en het noodzakelijke caffeineshot (SIScaffeinegel+redbull) gingen de boys er tegenaan. Na 1 ronde was de smile op de gezichten al omgeslagen in een grijze, slijmspugende rochelsmikkel bij beide coureurs.
De aansluiting met de toppers was net niet grijpbaar gezien het semi-professionele statuut van de topbikers, desalnietteplus gingen de boys serieus op in hun plicht; zwoegend door de modderbrij bleven ze rond de 10 plek hangen.
GPSkey vergde veel van zijn gehuurde 29er, zoveel zelfs dat wanneer de 29 niet meer kon, GPSkey bleef trappen, zelfs toen hij op t grond lag en de wielen van de 29er geen grond meer raakte. Opgaan in de hysterie, heet dat dan…
Scalle ging op zijn elan door, zichzelf steeds motiverend door slogans tegen zichzelf te roepen als ” t’es oep!”, “t’es gedaan” en “pfff,stopt er toch mee!”
De 2 moedigste deelnemers van Team Pansj zwoegden zich naar een 11de en 14de plaats (denk ik) waarna de coach hen opwachtte met warme kledij en een redbulleke voor de recup. De gemiddelde hartslagen spraken boekdelen over de geleverde inspanning.
Boys, ge hebt het weer gedaan en ik had spijt da k de reputatie in de +30cat. niet kon verdedigen! Allen daarheen in 2013! geen excuses!
Sliderdude

Geen opmerkingen:

Een reactie posten