zaterdag 5 oktober 2013

Team Pansj tests the future: electric style!

Dames,
Alles met twee wielen belangt ons aan, zelfs als ne moteur onder hangt.
Sommigen onder ons  zijn managers van world endurance champs teams, anderen hebben een verleden in Motocross en enduro en nog anderen hebben de nodige littekens om te bewijzen dat ze ooit in op circuit hebben willen uitpakken.
Team Pansj is er dan natuurlijk altijd als eerste bij als er ne primeur te rapen valt in motowereld.
Vandaag kreeg Team Pansj de unieke mogelijkheid om de future te testen in zake grote scooters, namelijk de BMW C evolution E-scooter.

De cijfers spreken voor zich: 35kw, 120NM koppel en een gelimiteerde snelheid van 120kmh die zeeeer snel bereikt wordt. Het maximum koppel wordt bereikt wanneer men de gaz 1mm open draait, snel dus.
Het gevoel is bizar , geen geluid, slechts een zzzzzzzz en instant versnelling naar warp speed. ni gewoon. Dubbel de versnelling als de gewone C650 scooter die al niet traag is. Van 0-60 sneller dan een S100RR superbike…

Kortom een raket, en niet voor iedereen zo bleek tijdens de test. Een elitair auto journalist van Fleet TV (U weet wie U bent Philippe Quatennens) heeft het fenomeen “Panic Rev” aan de lijve ondervonden: den bareel aan de ingang ging iets te snel naar beneden, Fleet Tv-er verschiet en draait de gas niet dicht, maar open…Pradakes in frut, Gucci jeanske vanaf nu met gescheurde look op de kniekes, kortom weer een f.cking fashionista bij…
HAHAHAHAHAHAHAHAAHA! ZALIG! mijn koninginnehapje bekan uitgespuwd van t gieren. zo top.
Kortom een korte maar krachtige test van een uniek machien waar geen prijs op staat. (voor nu toch).
remember, you saw it first @TEAMPANSJ
Sliderdude

Geen opmerkingen:

Een reactie posten